Čtyři textilní vrstvy

Posted on 20. 8. 2023 in Produkty

Když má žena svoje dny, přeje si, aby to na ní okolí žádným způsobem nepoznalo, aby se cítila tak v pohodlí a ochráněná, že by mohla dělat klasické denní činnosti až do teď. Mnohdy se to ale odráží v ženině náladě, zejména pak, když se cítí nekomfortně. A často toho jsou příčinou právě jednorázové hygienické prostředky, které se kroutí, ohýbají, nebo se posouvají tam kam nemají, v závislosti na ženském pohybu. To si pak každá žena přeje, aby se mohla doma jenom zavřít a těch pár dní nějak přežít u filmu.

gate

Naštěstí se už ale hledají východiska z těchto situací a velmi pěkné alternativy, které jsou navíc šetrnější k životnímu prostředí, protože je prostě vyčistíte a jedete dál. Dnes vám právě na těchto řádcích chceme představit menstruační kalhotky a jak to funguje, protože možná právě o nich máte pochybnosti a ty vám nedovolí si je objednat. Tak pojďme na to, podívejte se na recenze spokojených uživatelek a třeba ještě dneska nějaké objednáte.

kalhotecky

Co je také přínosné je to, že jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, a dokonce je šijí v několika možných střizích, které vám vyhovují a které nosíte, takže se nemusíte bát, že byste si oblékala nějaké bombarďáky, jejichž savá část bude vidět až z dálky. Jsou vyrobeny s inovativním funkčním systémem, který zaručuje, aby tekutina zůstala tam, kde má a aby vám v nich zároveň bylo pohodlně. Mají čtyři savé vrstvy, které jsou prodyšné, necítíte žádný zápach, a ještě vypadají jako klasické krásné krajkové kalhotky, takže ani doma nemusí nic poznat. Také si můžete vybrat různé stupně savosti, podle toho, jak silný váš cyklus je, a na každou fázi tedy můžete mít různé druhy těchto kalhotek. Věřte nám, že po dobu vašich dní nic jiného, než jsou „Feminky“ chtít rozhodně nebudete. Navíc za dodržení hygienické čistoty. Pak je vyperete a můžete opakovaně použít.