Sport a přítel

Posted on 30. 1. 2024 in Sport


Sportovní aktivity mám opravdu hodně ráda. Já sama si nedokáži představit, kdybych nemohla dělat nějaký sport. A věřte, že už jsem měla dokonce několik autohavárií. Ale nikdy jsem neřídila. Já totiž nevlastním ani řidičské oprávnění. A když nemám řidičské oprávnění, tak ani nemohu samozřejmě řídit automobil. A za volantem nemám co dělat, ale auta miluji a dala jsem se kvůli tomu na sport, protože jsem měla problémy se zády a také mě stále bolela hlava. Měla jsem asi migrény, tak jsem si řekla, že třeba sportem se mi to zmírní a potom, když budu zdravá, že se mi třeba i zlepší zrak a když budu mít lepší zrak, že potom také moct budu dělat nějaké zkoušky na automobil. 

A co baví vás?

Takové zkoušky, abych mohla mít řidičské oprávnění. Bohužel ani po několika letech se tohle vůbec nezlepšilo. Zkoušela jsem různé léky a také vitamíny, ale bohužel nikdy nic nevyšlo. Byla jsem z toho opravdu hodně nešťastná. A i když jsem intenzivně běhala, protože mě to moc bavilo, tak i tak se mi nic nezlepšilo. Tak jsem se smířila s tím, že nebudu mít nikdy řidičské oprávnění, ale jednoznačně je to osud. Já na osud věřím. Bohužel se mi tohle nepodařilo, ale sport mě opravdu hodně baví. A co je na tom ještě nejlepší? Že když jsem hrála baseball s mojí nejlepší kamarádkou a s bývalými spolužáky ze základní školy, tak jsem tam objevila jednoho muže.

Hrála jsem i basketbal.

Opravdu hodně se mě líbil. Nakonec to dopadlo tak, že slovo dalo slovo a z nás se po několika měsících stal opravdu zamilovaný a nerozlučný pár. Určitě znáte také nějaký pár ve svém okolí, který si jsou snad asi souzení. Který to měl psán ve svém osudu. My jsme s partnerem spolu už několik let. Také dokonce spolu plánujeme svatbu. A víte, kde chceme mít svatbu? Svatbu chceme mít na baseballovém hřišti. To přesně tam, kde jsme se poznali. Myslím si, že opravdu hodně párů, že když se potkají na nějakém sportovním setkání, že na to budou mít takové vzpomínky, že někdy si tam potom v budoucnu udělají i svatbu. Pokud tedy oba dva budou souhlasit.